Седнівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ СЕДНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 15.01.2024 12:58
Кількість переглядів: 34

Седнівська селищна рада Чернігівського району Чернігівської області з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану у межах населених пунктів громади, відповідно до вимог Законів України «Про житлово-комунальні послуги”, «Про відходи», керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на підставі рішення виконавчого комітету Седнівської  селищної  ради Чернігівського району Чернігівської  області «Про оголошення конкурсу на визначення виконавця послуг з  вивезення твердих  побутових  відходів на території  Седнівської  селищної  ради Чернігівського району Чернігівської  області» від 12.01.2024 №26 (далі - Конкурс)

 

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

15522, вул. Я. Лизогуба, 21, смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської  області

 

2. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконкому Седнівської селищної ради від 12.01.2024 р. №26 "Про оголошення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів (ТВП) на території  Седнівської  селищної  ради Чернігівського району Чернігівської  області".

 

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

Адміністративне приміщення Седнівської селищної ради:15522, вул. Я. Лизогуба, 21, смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської  області. Дата: 14.02.2024 о 10 год. 00 хв.

Відповідальна за проведення конкурсу - голова конкурсної комісії: Ячна Ксенія Михайлівна, 093 414 12 84, e-mailsednevsr@ukr.net

 

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

 

4.1. У конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи, які мають відповідну матеріальну базу для надання послуг по вивезенню твердих побутових відходів, транспортні засоби які відповідають вимогам статті 35 Закону України «Про відходи».

Транспортні засоби, які претендент пропонує залучити до вивезення твердих побутових відходів на території Седнівської територіальної громади  Чернігівського району Чернігівської області, повинні відповідати вимогам безпеки, охорони праці, державним стандартам, бути зареєстрованими відповідно до чинного законодавства, перебувати в належному технічному і санітарному стані.

Для забезпечення безперебійного надання послуг по вивезенню твердих побутових відходів претендент-надавач послуг зобов’язаний мати особисту або орендовану виробничу базу. У разі відсутності особистої виробничої бази перевізник провадить заходи з забезпечення безпеки перевезень на договірних засадах з підприємствами (організаціями), котрі мають кваліфікованих фахівців для здійснення: регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів; контролю технічного стану транспортних засобів та медичного огляду водіїв перед виїздом на маршрут; охорони транспортних засобів; документального контролю за режимом праці та відпочинку водіїв.

Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів.

4.2. До участі у конкурсі не допускаються юридичні та фізичні особи, які:

4.2.1. Визнані в установленому порядку банкрутами або щодо яких порушено процедуру банкрутства (за винятком тих, стосовно яких проводиться процедура санації), або які проходять процедуру ліквідації як суб’єкти господарювання;

4.2.2. Подали для участі у конкурсі неправильно оформлені документи або такі, що містять недостовірну інформацію;

4.2.3. Не відповідають вимогам ст. 35-1 Закону України «Про відходи»;

4.3. Надавачі послуг для забезпечення належної організації вивезення твердих побутових відходів зобов’язані:

4.3.1. Виконувати вимоги законодавчих і нормативно-правових актів України у сфері надання житлово-комунальних послуг;

4.3.2. Виконувати вимоги законодавства щодо поводження з побутовими відходами.

4.3.3. Утримувати транспортні засоби в належному технічному і санітарному стані та забезпечувати їх зберігання у спеціально пристосованих для цього приміщеннях, гаражах, на майданчиках, стоянках, забезпечених засобами охорони;

 4.3.4. Забезпечувати контроль технічного і санітарного стану транспортних засобів перед виїздом на маршрут;

4.3.5. Забезпечувати проведення медичного контролю стану здоров’я водіїв та обслуговуючого персоналу;

4.3.6. Забезпечувати умови праці та відпочинку водіїв та обслуговуючого персоналу згідно з вимогами законодавства.

 

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів:

послуги надають у межах населених пунктів Седнівської  селищної  ради: смт. Седнів, с. Клочків, с. Черниш, с. Нове, с.Макишин, с.Великий Дирчин, с.Лашуки, с.Малий Дирчин.

На території Седнівської  селищної ради зареєстровано 28 юридичних осіб, 30 фізичних осіб-підприємців.

6. Перелік документів (оригінали та (або) засвідчені в установленому законодавством порядку копії), який подають учасники конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам:

6.1.Копія Статуту підприємства;

6.2.Копія довідки з ЄДРПОУ;

6.3.Розрахунок тарифів на надання зазначених послуг з розбивкою на категорії споживачів;

6.4.Довідка з податкової служби про відсутність боргових зобов’язань, яка дійсна на день проведення конкурсу;

6.5.Документ, який підтверджує державну реєстрацію суб’єкту господарювання;

6.6.Балансовий звіт суб’єкта господарювання за останній звітній період;

6.7.Довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

6.8.Документа, що містить інформацію про технічний потенціал суб’єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних засобів, які перебувають на балансі суб’єкта господарювання, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

6.9.Документа, що містить відомості про обсяги надання послуг із збирання та перевезення твердих, великогабаритних, ремонтних, за останній рік;

6.10.Технічні паспорти на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки про проходження ними технічного огляду;

6.11.Довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів (у разі наявності): – тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення побутових відходів, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать спеціально обладнані транспортні засоби, номер телефону керівника такої організації;

6.12. Довідки про забезпечення створення умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування;

6.13. Довідки про проходження водіями медичного огляду;

6.14. Документ, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

6.15 .Наявність контейнерів.

 

7. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсні пропозиції подаються особисто керівником учасника конкурсу або за довіреністю - уповноваженою особою. У разі подання конкурсних пропозицій поштою - рекомендованим листом.

Конкурсні пропозиції подаються в конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Місце подання конкурсних пропозицій - вул. Я. Лизогуба, 21, смт. Седнів, Чернігівський р-н., Чернігівська обл., 15522.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – «13» «лютого» 2024 року.

Конверти з конкурсними пропозиціями, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу рекомендованим листом.

Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, які подали документи на участь у конкурсі.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку.

Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом повідомлення учасника конкурсу про дату і час отримання конкурсної пропозиції та порядковий номер реєстрації пропозиції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь